Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ta eipan tsigger-polemis

12/1 08:16
Ο Αδαμάντιος Πολέμης συναντήθηκε με το Γιάννη Βαρδινογιάννη και συζήτησαν για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Αυτή ήταν  πρώτη συνάντηση του Αδ. Πολέμη στα πλαίσια των επαφών του με τους μεγαλομετόχους προκειμένου ο Παναθηναϊκός να βγει από το οικονομικό και διοικητικό αδιέξοδο.
Ο Αδ. Πολέμης πιστεύει ότι η πολυμετοχικότητα μπορεί να λειτουργήσει και μετέφερε στον "Τζίγγερ" την άποψή του ότι θα πρέπει να γίνει μια κοινή συνέντευξη τύπου όλων των μετόχων, μετά το διοικητικό συμβούλιο στις 17 Ιανουαρίου, κατά την οποία θα εξηγηθεί στον κόσμο η οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού και οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν.
Σύμφωνα με την «Goal News», ο Γ. Βαρδινογιάννης συμφώνησε ωστόσο πολύ δύσκολα θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι όλοι οι μεγαλομέτοχοι. Ο Αδ. Πολέμης φέρεται διατεθειμένος να  προσφέρει σε μια αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ένα ποσό ίσο ή και μεγαλύτερο από αυτό του Γ. Βαρδινογιάννη, με την προϋπόθεση να συμμετάσχουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι.
Ο Γ. Βαρδινογιάννης, από την πλευρά του, επιμένει, σύμφωνα με την Sportday, στην παλιότερη τοποθέτησή του να λειτουργεί ως ένας απλός μέτοχος διαψεύδοντας  τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παίρνει πρωτοβουλίες στα διοικητικά της ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: